DSR Cleaning voor een glansrijk resultaat!

Copyright © Alle rechten gereserveerd door DSR Cleaning.nl


 info@dsrcleaning.nl


KvK nummer: 70867011

DSR Cleaning


Wij zijn telefonisch bereikbaar op

06-29990446

Dé specialist in het reinigen van uw meubels en tapijt!


REINIGING BINNENSHUIS

Ook het wassen van de ramen aan de binnenzijde van uw huis voeren wij uit met zogenaamd Osmosewater.


Osmose water is puur en laat daardoor geen strepen of vlekken achter. Het pure water komt tot diep in de poriën van het oppervlak, met als resultaat stralende, streeploze ramen, kozijnen en vensterbanken.We gebruiken passende schoonmaakmiddelen. In voorkomende gevallen gebruiken wij wel ontvetters of andere reinigingsmiddelen als het te reinigen object extreem vervuild is.

DSR Cleaning reinigt uw interieur. DSR Cleaning reinigt uw tapijten en meubelsDSR Cleaning reinigt uw meubels en tapijten met hoogwaardige reinigingsmiddelen.


Wij gebruiken daarvoor  milieuvriendelijke producten.


Gaat u binnenkort verhuizen?

Laat ons uw huis schoon opleveren voor de volgende bewoners.

 


Voor het voorbereiden van stuc- en schilderwerk kunt u ook een beroep doen op DSR Cleaning.


Wij nemen de reiniging voor- en na de stucadoors- en schilderwerken voor onze rekening. Daarmee ontlasten wij de werkomvang van hen.


Uiteraard kunnen wij ook zorg dragen voor het vervoer van het bouwafval. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een geruststellende gedachte dat u zich daar niet meer mee bezig hoeft te houden. Alleen veegschoon opleveren? Of ook de ramen wassen en het afval afvoeren? Bij ons is heel veel mogelijk! Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken in het tapijt of meubilair is DSR Cleaning ook de juiste partner voor u.


Wij reinigen uw tapijten en bekleding met een zogenaamde sproei-extractie. De bekledingszuigmond en vloerzuigmond zijn uitermate geschikt voor hygiënisch en effectief reinigen van kleine tot middelgrote oppervlakken. Met een sproeidruk van 1 bar maakt de sproei-/extractiemachine textieloppervlakken zacht en grondig schoon. De resultaten zijn indrukwekkend, met name bij de reiniging van tapijten en meubilair. Dankzij de smalle vloerzuigmond is de machine zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Met de flexibele zuigstrips kunnen ruimtes met veel hoeken eenvoudig worden gereinigd.

Wij zetten geen chemische schoonmaak middelen in!