DSR Cleaning voor een glansrijk resultaat!

Copyright © Alle rechten gereserveerd door DSR Cleaning.nl


 info@dsrcleaning.nl


KvK nummer: 70867011

DSR Cleaning


Wij zijn telefonisch bereikbaar op

06-29990446

DSR Cleaning brengt de glans weer terug!

DSR Cleaning is een jong en klantvriendelijk schoonmaakbedrijf.

Eigenaar René Loorbach heeft jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en is gecertificeerd voor het uitvoeren van diverse specialistische schoonmaakwerkzaamheden.


DSR Cleaning reinigt ramen, zonnewering en zonnepanelen, dakgoten, windveren en boeidelen, gevels en terrassen. Door het inzetten van telewashing kunnen wij tot 100 meter van ons voertuig en een hoogte van meer dan 10 meter uw ramen en zonnepanelen reinigen.


Met speciaal gereedschap en het gebruik van Osmose water wordt een diepe reiniging tot stand gebracht. Om het milieu niet te belasten worden geen chemische middelen gebruikt.


DSR Cleaning is gevestigd in Haren (Gn). De klantenkring van DSR Cleaning ligt in Noord Nederland, met name in de de provincies Groningen en Drenthe.


Wij dragen ons steentje bij aan een betere leefomgeving voor onze volgende generatie.


Grote of kleine klus? Het maakt DSR Cleaning niet uit!  

U kunt op ons bouwen en er zeker van zijn dat wij uw opdracht naar tevredenheid uitvoeren.


DSR Cleaning is een klantvriendelijke regionale dienstverlener.

Zowel bedrijven als particulieren in Noord Nederland zullen ervaren dat zij met DSR Cleaning een uitstekend schoonmaakbedrijf in de arm nemen.  


Daartoe zetten wij ook de modernste apparatuur in. Omdat mens en milieu bij ons centraal staan, maken wij schoon met behoud van het milieu.
Wij voeren alle werkzaamheden uit met milieuvriendelijke producten. Daarmee dragen wij ons steentje bij aan een betere leefomgeving voor onze volgende generatie.

DSR Cleaning reinigt uw zonwering. DSR Cleaning levert kwaliteit tegen een gunstige prijs.