DSR Cleaning voor een glansrijk resultaat!

Copyright © Alle rechten gereserveerd door DSR Cleaning.nl


 info@dsrcleaning.nl


KvK nummer: 70867011

DSR Cleaning


Wij zijn telefonisch bereikbaar op

06-29990446

DSR Cleaning voor het reinigen van ramen, serres en overkappingen


Glasbewassing van uw ramen, serre’s, overkappingen en winkel promenades voeren wij graag voor u uit. Wij beschikken daartoe over de juiste middelen. Een afstand van 100 meter en
een hoogte van meer dan 10 meter kunnen wij probleemloos overbruggen met onze telewashing methode. Voor een diepe reiniging gebruiken wij Osmosewater.

Osmose water is puur, ontdaan van kalk en mineralen en laat daardoor geen strepen of vlekken achter. Het pure water komt tot diep in de poriën van het oppervlak. Hierdoor krijgen de te reinigen objecten (glas, kozijnen, boeidelen, etc.) weer een stralend, streeploos uiterlijk. We hoeven daarom ook geen chemicaliën of zeep te gebruiken, dat bovendien een negatief effect heeft op het milieu.In voorkomende gevallen gebruiken wij wel ontvetters of andere reinigingsmiddelen als het te reinigen object extreem vervuild is. Maar in de meeste gevallen is dit niet nodig.

DSR Cleaning gebruikt de modernste middelen voor het reinigen van uw ramen, serres en overkappingen. Wij gebruiken voor de reiniging zogenaamd Osmosewater dat niet alleen een diepreinigende werking heeft, maar ook streeploos nadroogt.U kunt ons ook inzetten voor het schoonmaken van uw zonnepanelen, dakgoten, gevels en terrassen.


Glasbewassing door DSR Cleaning bij autohûs Haren (Gn) Glasbewassing bij Tattooshop 2222 in Groningen.